Netwerk Vroege Psychose

Het Netwerk Vroege Psychose (NVP) is een netwerk voor en door professionals die werken in de zorg voor mensen met vroege psychose, en andere belangrijke betrokkenen zoals ervaringsdeskundigen, onderzoekers, cliënten en familieleden. Maar ook andere belangstellenden zoals gemeenten en zorgverzekeraars zijn welkom.

Dit digitale platform kent ook een besloten gedeelte. Alleen leden van het Netwerk Vroege Psychose krijgen toegang tot dat gedeelte.

Meer informatie over Kenniscentrum Phrenos vindt u op www.kenniscentrumphrenos.nl.

 

Op donderdag 30 september 2021 vindt het Nationale Psychosecongres nieuwe stijl plaats. Een bijzondere hybride editie, met fysieke én online deelsessies, vanuit het Muntgebouw in Utrecht. Het congres wordt georganiseerd door Kenniscentrum Phrenos in samenwerking met Netwerk Vroege Psychose, HAMLETT, GROUP, PsychoseNet, Anoiksis, Ypsilon (Mind), RGOc en Nieuwe GGZ.

Deze dag staat in het teken van nieuwe wetenschappelijke kennis op het gebied van de diagnostiek en behandeling van psychotische aandoeningen én de  praktische toepasbaarheid en maatschappelijke relevantie daarvan.

Programma en inschrijving op de site van Kenniscentrum Phrenos.

 

Nieuws

{"tabBasic":{"type":"items","title":"Nieuws","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"3","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-globe","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"autoHide":true,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"111951"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showAuthor":false,"showDate":true,"showImages":false,"carouselCount":"1","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":true,"carouselAutoPlay":true,"carouselDelay":"8000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Lees meer Nieuws >

Cookie-instellingen