Het Nationale Psychose Congres 3 oktober 2024

25-06-2024 5 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 3 oktober 2024 vindt het Nationale Psychose Congres plaats met als centraal thema “Naasten”. Een psychose heb je tenslotte niet alleen!

Een psychose heb je niet alleen

Niet eerder waren naasten hét thema van het Nationaal Psychosecongres. Tot nu, met het 40-jarig jubileum van MIND Ypsilon als inspiratiebron. In dit congres leren we beter omkijken naar de cliënt én diens naasten. En naar onszelf. Wat kunnen we leren van hen? Hoe halen we het beste uit de samenwerking in de triade? En hoe hebben we oog voor hun noden zonder ons erin te verliezen? Lezingen, flitspresentaties, workshops en driegesprekken – we halen alles uit de kast om de mooiste voorbeelden te delen. Om daarna de balans op te maken: Waar staan we nu en welke perspectieven liggen nog vóór ons?

Kijk voor het programma en inschrijven op de website van Phrenos

Locatie

Antropia, Cultuur- en Congrescentrum
Landgoed de Reehorst
Hoofdstraat 8 (navigeren naar Stationsweg 15B, Oude Stationsweg 13 of navigeer naar Station Driebergen-Zeist)
3972 LA Driebergen

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij NVvP, FGzPT, Kwaliteitsregister V&V en VSR.

Deelnamekosten

€295,-: mensen die werkzaam zijn bij een deelnemende organisatie van Phrenos
€350,-: overigen
€75,-: mensen met een minimuminkomen (ook geldig voor leden van Ypsilon/BovenJan - beperkt aantal plaatsen)

Groepskorting

Elk zesde persoon neemt gratis deel bij gelijktijdige inschrijving. Dit betekent dat de laagste deelname fee niet in rekening wordt gebracht.

Speciale actie psychiaters

Om de deelname van patiënten en familieleden te stimuleren roept de organisatie psychiaters weer op om de hogere fee van €495,- euro te betalen. ‘Van dat extra geld kunnen twee patiënten of naasten deelnemen’, zegt Wim Veling, een van de dagvoorzitters. ‘Veel psychiaters vinden dat een goed idee en ze kunnen dat ook makkelijk betalen uit hun bijscholingsbudget.’

Inschrijving

Inschrijven kan uitsluitend via het inschrijfformulier.
Komt u met meer personen? Iedere zesde persoon neemt gratis deel. Schrijft u zich in via dit inschrijfformulier voor groepskorting.

Oproep postervoorstellen

Tot 1 augustus kunnen voorstellen ingestuurd worden voor de postermarkt in de foyer. Zie de Oproep postervoorstellen

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...
Cookie-instellingen