Vooraankondiging Netwerkconferentie VIP: The future is now!

05-07-2021 296 keer bekeken 0 reacties

We nodigen u van harte uit voor de Netwerkconferentie van 4 november 2021. Die dag zal GGzE ons in Eindhoven hartelijk ontvangen.

VIP: the Future is now! 

VIP staat voor: Vroege Interventie Psychose. Een VIP-team heeft als doel om psychotische klachten bij met name jongeren zo snel mogelijk na het ontstaan te behandelen om verergering te voorkomen. Gespecialiseerde Vroege Interventie Psychose-teams (VIP-teams) zijn al 15 jaar een begrip. Tijdens deze netwerkconferentie kijken we kort terug en bespreken we waar we nu staan. En belangrijker, waar VIP naartoe wil.   

Dat doen we live, op donderdag 4 november aanstaande zien we elkaar in Eindhoven, waar we te gast zijn bij GGzE. Het programma is tussen 09.30 en 16.30 uur.

Reserveer deze datum vast in uw agenda. Binnenkort plaatsen we op deze website het programma en kunt u zich inschrijven.

We zijn nog op zoek naar bijdragen vanuit het werkveld. Dus heeft u een good practice die u wilt delen? Geef dat dan door aan Sarita Sanches, coördinator van het NVP (ssanches@kcphrenos.nl).

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen