Oproep: deel je ervaringen op Psychose Awareness Day

18-05-2020 1741 keer bekeken 0 reacties

Volgende week is het 24 mei: internationale Psychose Awareness Day. Mensen over de hele wereld vragen die dag aandacht voor psychose om zo vooroordelen en stigmatisering tegen te gaan. Dit jaar willen we vooral verhalen met elkaar delen. Heb jij een foto, filmpje, blog of boodschap? Deel dit met ons

Juist in deze tijd van Corona is het goed onze ervaringen te delen. We zijn ons de laatste maanden veel meer bewust van het belang van verbinding maken. We versterken elkaar in deze periode met woorden, filmpjes, muziek, foto’s, enz. Zo geven we elkaar hoop, een blij moment en goede boodschappen. Ook jij kunt je ervaringen delen rond Psychose Awareness Day.

Heb je een mooi blog over psychose en/of Psychose Awareness Day, een bijzondere foto of een leuk filmpje? Stuur dit dan zo snel mogelijk aan Dorothé van Slooten, waarna het ter inspiratie tussen 18 en 24 mei geplaatst kan worden op de facebookpagina en de website. En vergeet niet foto's van je acties te maken en deze te posten op Facebook en Instagram onder vermelding van #psychoseawarenessday.

Zo ontkrachten we steeds meer vooroordelen rond psychose en maken we van 24 mei een mooie dag!

Klik hier om naar de Psychose Awareness Day pagina te gaan.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen