Congres ISPS: Stranger In The City

11-03-2019 292 keer bekeken 0 reacties

Van 28 augustus tot en met 1 september organiseert de International Society for Psychological and Social approaches to Psychosis (ISPS) een conferentie in Rotterdam onder de titel Stranger In the City.

De volledige titel is Stranger In The City; On the Circular Relationships between Psychosis and Alienation and the Healing Power of Human Reconnection. Het thema is de relatie tussen sociale verbinding en psychose en de heilzame werking van herstel van contact. Volledige informatie over programma en inschrijving vindt u op de site.

De uiterste indieningsdatum voor abstracts is met 14 dagen verlengd tot en met 31 maart a.s. In de ISPS zijn onderzoekers, behandelaren, mensen met ervaring met psychose en hun familie met elkaar in gesprek en zij worden van harte uitgenodigd om bijdragen in te dienen. Afwijkende meningen zijn uitdrukkelijk toegestaan!

 

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen