Gebruik besloten deel kennis-platform

Gerdie Kienhorst March 06, 2019 150 keer bekeken 0 comments

De afgelopen maand is het besloten deel van het kennis-platform Netwerkpsychiatrie gebruikt door deelnemers aan de invitational conference over Netwerkpsychiatrie op 28 maart 2019 in hun voorbereiding.

U vindt er een verslag van de conferentie. Het leesvoer voor de werkconferentie - de hoofdstukken van het werk-leerboek Netwerkpsychiatrie - blijft voorlopig ook beschikbaar. 

Besloten groep

Dit deel van het platform is tot nader order besloten. Het doel is in deze fase om met een bredere groep het concept netwerkpsychiatrie te verkennen en input te verzamelen voor de gedrukte versie van het werk-leerboek Netwerkpsychiatrie. Dat kan ook na de conferentie nog gebeuren. Het is niet de bedoeling dat de concept-hoofdstukken verder worden verspreid. 

Discussieforum

Het discussieforum kan door deelnemers worden gebruikt vrijelijk worden gebruikt, ook los van de conferentie om over netwerkpsychiatrie van gedachten te wisselen of ideeën aan te dragen. De werkgroep  Netwerkpsychiatrie besluit later hoe zij het kennisplatform als geheel verder wil gebruiken. 

Vragen

Vragen, opmerkingen of ideeën kunt u mailen naar Gerdie Kienhorst (textability@zonnet.nl). Via het platform kun u ook reacties plaatsen. Gerdie (eindredacteur van het boek) beheert namens de redactie tot nader order de content van dit platform. 

0  Comments

Cookie settings