Kwantitatieve monitor: stand van zaken en digitale onderzoekersbijeenkomst

02-11-2020

De afgelopen periode zijn we, ondanks de drukte ten tijden van COVID-19 en de sociale afstand, toch flink bezig geweest met het onderzoeksnetwerk van de kwantitatieve monitor.

De onderzoekscoördinatoren van de deelnemende instellingen hebben weer hard gewerkt om de afgelopen tijd de lopende onderzoeken voor het onderzoeksoverzicht bij te werken. Een update van dit overzicht wordt dit najaar bijgewerkt.

Ook heeft er een digitale onderzoeksbijeenkomst plaatsgevonden in juni 2020, waarbij het Victoria onderzoek en de evaluatie van herstelinstrumenten centraal stonden. Het verslag van deze bijeenkomst is gepubliceerd op onze website. Ondanks dat de bijeenkomst digitaal was, werd het toch gezien als een nuttige en leerzame bijeenkomst met een vol en levendig programma, waar veel inspiratie uit is gehaald.

Ook staat de volgende digitale onderzoeksbijeenkomst alweer op de planning op 1 december. Hier zullen Barbara Schaeffer van Parnassia en Bernice van Aken van Erasmus MC aandacht besteden aan het landelijk onderzoek stemmenhoordersgroepen en de UP’s studie.

Bij interesse aan deelname aan de onderzoeksbijeenkomst en voor andere vragen kunt u contact opnemen met Lars de Winter en Maaike van Vugt.

Cookie-instellingen