HIC/ART online platformmiddag

Start

2020-06-25 at 15:00

End

2020-06-25 at 17:00

The maximum amount of registrations has been reached. You can no longer sign up.

Location

Stichting High & Intensive Care wil graag recente kennis en recente praktijkervaringen blijven uitwisselen in 2020. Vanwege de Covid19-pandemie is het niet mogelijk om dit fysiek te doen en met grote groepen bij elkaar te komen.

Om die reden organiseert Stichting HIC op donderdagmiddag 25 juni 2020 een eerste onlineplatformmiddag van 15:00 t/m 17:00. 
 
Wat kun je verwachten?
Bouke Bijnsdorp, directeur bij GGZ inGeest en voorzitter van Stichting HIC start de midaag met een plenaire inleiding. Vervolgens zijn er vier workshops die je kunt volgen en de middag sluit af met een plenair debat. Tijdens de workshops geven vier experts hun visie op actuele thema’s: zoals de implementatie van de wet verplichte GGZ, Netwerkpsychiatrie, het Sherpa-team en andere actuele onderwerpen. 
 
Doelgroep 
De eerste onlineplatformmiddag op donderdag 25 juni 2020 is toegankelijk voor medewerkers van HIC- en ART-teams, managers, directeuren, bestuurders, familieleden, ervaringsdeskundigen en andere geïnteresseerden. 

Hoe gaat het in zijn werk?
Om deel te nemen kun je je online inschrijven via de inschrijfpagina op de website fritsengijs.nl. Vervolgens ontvang je direct een bevestiging van je deelname per email. Een dag voorafgaand ontvang je een mail met een inlogcode en wachtwoord. En de naam van de beveiligde website waar je in kunt loggen. Op deze website staat ook het volledige programma en kun je pdf’s van de presentaties en abstracts downloaden. 

Cookie settings