Kom naar het NVP Contactpersonenoverleg op 25 januari 2023!

14-12-2022 111 keer bekeken 0 reacties

Op woensdag 25 januari a.s. zal het NVP van 15.00 tot 17.00 uur weer een contactpersonenoverleg organiseren. Het overleg vindt live plaats bij Kenniscentrum Phrenos in Utrecht.

 

In het eerste deel van de bijeenkomst zullen VIP-teams de laatste ontwikkelingen binnen hun behandelaanbod presenteren. Zo zal Sabina van den Hoek van Altrecht iets vertellen over het nieuwe behandelaanbod van Vroege Psychose ABC.

In het tweede deel van de bijeenkomst staat POD centraal met een presentatie van Dienke Boertien, stafmedewerker bij Phrenos en Sanna Martha, ervaringsdeskundig POD trainer en NVP commissielid. Na de presentatie volgt een aantal praktijkvoorbeelden.

Het exacte programma volgt z.s.m. Je kan je aanmelden voor deelname via deze link:

https://kenniscentrumphrenos.nl/aanmelden-voor-nvp-contactpersonenoverleg-25-januari-2023/

OPROEP

We zijn nog op zoek naar teams die een pitch van 5 – 10 minuten willen geven waarin ze zichzelf presenteren. Heb je een interessante ontwikkeling te delen? Of wil je iets vertellen over je praktijkervaring met POD? Meld je dan aan bij mij via ssanches@kcphrenos.nl.

Foto:  Pontus Wellgraf on Unsplash

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen