Inschrijving voor NVP Netwerkconferentie geopend

20-09-2022 77 keer bekeken 0 reacties

U bent van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse Netwerkconferentie van het Netwerk Vroege Psychose (NVP): ‘VIP zorg binnen de netwerkpsychiatrie’. Deze vindt plaats op donderdag 1 december bij Altrecht in Zeist. De inschrijving is vandaag geopend.

Het centrale thema is de rol van vroege interventie bij psychose (VIP) binnen de netwerkpsychiatrie met daarbij speciale aandacht voor de samenwerking tussen verschillende disciplines, mensen met een vroege psychose en naasten. Voorzitter is Pieter Kantebeen, psychiater en lid van de NVP Commissie.

Netwerkpsychiatrie

Het belooft weer een mooie netwerkconferentie te worden. Keynotesprekers zijn Prof. dr. Nynke Boonstra, Verpleegkundig Specialist GGZ bij KieN VIP, Lector Zorg & Innovatie in de Psychiatrie bij NHL Stenden hogeschool en Hoogleraar Verpleegkunde in de GGZ bij UMC Utrecht, Prof. dr. Floortje Scheepers, wetenschappelijk directeur Kenniscentrum Phrenos en afdelingshoofd Psychiatrie in het UMC Utrecht en Ewout Kattouw, schrijver van het boek ‘Wie is er nou eigenlijk gek?’. En er is natuurlijk debat!

In de middag zijn er inspirerende workshops. Onderwerpen zijn onder andere psycho-educatie, Peer-supported Open Dialogue, ondersteuning voor jonge mensen om onderwijs te volgen (IPS-O), een spel voor naasten én professionals om op een laagdrempelige manier een waardevol gesprek te stimuleren.

Kortom, dit wordt weer een interessante dag. Bovendien geeft het de kans om collega's uit het land te ontmoeten.

Programma en inschrijven

Kijk voor het gehele programma en inschrijving bij NVP Netwerkconferenties

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen