Gezocht: deelnemers voor focusgoep voor ontwikkeling van psycho-educatie voor naasten

09-05-2022 91 keer bekeken 0 reacties

Voor een focusgroep worden jongvolwassenen met psychose-ervaring of naasten gezocht, die met hun ervaringen en inzichten willen bijdragen aan een module voor psycho-educatie. Data: 31 mei (naasten) en 2 juni (jongvolwassenen), beide online.

Het krijgen van een vroege psychose is niet alleen voor jongvolwassenen zelf een ingrijpende ervaring, maar ook voor hun naasten (ouders, partners, kinderen, vrienden, overige familie). Het is belangrijk om met jongvolwassenen en hun naasten goed in gesprek te blijven en goede informatie uit te wisselen. Dit gebeurt door middel van psycho-educatie.

Binnen dit project ontwikkelen we een passende destigmatiserende psycho-educatie module die aansluit bij de specifieke thema’s en behoefte van deze doelgroep ter bevordering van het herstel van (jonge) mensen met een vroege psychose en van het netwerk. Het project is begin dit jaar van start gegaan en we zijn op dit moment op zoek naar jongvolwassenen en naasten die in een focusgroep willen meepraten over belangrijke thema’s. We zoeken input vanuit diverse culturele perspectieven, waaronder het perspectief vanuit een islamitische achtergrond. Wat heeft jou nou goed geholpen? En wat had beter gekund? Lees er hier meer over.

Wil je meedoen aan de online focusgroep? Meld je dan aan door het aanmeldformulier in te vullen. Een lid van het projectteam neemt dan z.s.m. contact met je op. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen