Doe mee met het Panel Psychisch Gezien!

11-03-2022 102 keer bekeken 0 reacties

Het Panel Psychisch Gezien probeert door middel van onderzoeken het leven en perspectief van mensen met aanhoudende psychische aandoeningen in kaart te brengen en dat onder de aandacht te brengen van politici, zorginstellingen, beleidsmakers, media en zorgverzekeraars.

Daarvoor worden onderzoeken uitgevoerd onder mensen van 18 jaar en ouder met langdurige klachten.  Op dit moment is het panel vooral op zoek naar jongere deelnemers die met hun perspectief, ervaringen en inzichten willen bijdragen aan betere informatie. 

Wil je daar ook een steentje aan bijdragen? Meld je dan aan via www.psychischgezien.nl of neem contact op met het panelteam (panel@trimbos.nl/ 030-29 59 228). Als je lid wordt van het panel krijg je een welkomstpakket. Voor iedere lange vragenlijst die je vervolgens invult, ontvang je een cadeaubon van 5 euro. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt. Klik hier voor meer informatie over deelname aan het panel. Een voorbeeld van een factsheet met data uit het panel vind je hier.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen