24 maart: FACT-JR jeugdcongres

20-12-2021 124 keer bekeken 0 reacties

Jongeren en jongvolwassen met complexe hulpvragen komen mede door de pandemie steeds meer in de knel. Daarom is er op 24 maart een congres over deze generatie.

Het congres, op initiatief van F-ACT Nederland en in samenwerking met onder andere Stichting RACT Nederland, het Trimbos-instituut, Branches gespecialiseerde zorg voor jeugd (BGZJ), De Nederlandse GGZ, de Vereniging Nederlandse gemeenten (VNG) en diverse vooruitstrevende GGZ-Jeugd-instellingen, zal plaatsvinden in de Maassilo in Rotterdam. In verband met de aanhoudende pandemie is er een livestream van het hele congres te live-streamen, zodat het zeker doorgaan kan vinden. 
 
Er is aandacht voor FACT-Jeugd in combinatie met Resourcegroepen (FACT-JR), Eigen Kracht-conferenties, Jouw Ingebrachte Mentor (JIM) en andere veelbelovende zorgvormen, methodieken en projecten. Het programma bestaat uit een mix van presentaties, TED-X-talks en een talkshow, afgewisseld met muziekoptredens. 
 
Het congres is interessant voor hulpverleners, jongeren zelf, hun ouders, gezins- en familieleden, vrienden en anderen naastbetrokkenen. Studenten krijgen korting op de toegang. 

Informatie over het programma, aanmelding en de partners op fritsengijs.nl.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen