Bloggers gezocht!

02-07-2021 116 keer bekeken 0 reacties

Het Netwerk Vroege Psychose is op zoek naar nieuwe bloggers. Vind jij het leuk om een blog te schrijven over je ervaringen met Vroege Psychose(-zorg) en alles wat daarbij hoort, stuur dan een proefblog in.

We zijn op zoek naar bloggers van diverse achtergronden, dus zowel professionals, managers, cliënten, naasten en andere betrokkenen zijn welkom om te bloggen.

Belangrijk is dat bloggers zich vrij voelen om hun persoonlijke ervaringen te delen en hun (kritische) mening te uiten. De beste manier om iets interessants te schrijven en daar ook plezier in te hebben, is door over iets te schrijven dat dichtbij je staat, waar je weet van hebt en dat uit de dagelijkse praktijk van je werk of je leven afkomstig is.

De inhoud van de blogs moet wel gerelateerd zijn aan het NVP of gaan over Vroege Psychose in de breedste zin van het woord. Hoe breed dat kan zijn, is te zien in eerder geplaatste blogs. Het handigste is om voor een blog één onderwerp te kiezen en de blog mag ongeveer 250-400 woorden lang zijn.

Informatie of contact

Als je interesse hebt, kan je contact opnemen met Sarita Sanches (ssanches@kcphrenos.nl), de ondersteuner van het NVP. Stuur een proefblog en bespreek de mogelijkheden. 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen