Oproep: (oud-)studenten gezocht voor onderzoek

03-06-2020 99 keer bekeken 0 reacties

Voor een afstudeeropdracht over bespreekbaarheid van psychose onder studenten is Marlotte Mei op zoek naar studenten en oud-studenten met een psychosegevoeligheid.

Marlotte studeert Toegepaste Psychologie aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven en is bezig met een onderzoek dat de basis moet leggen voor het ontwikkelen van een interventie om meer openheid omtrent psychose(gevoeligheid) mogelijk te maken. Ze wil daarvoor graag de verhalen en ervaringen van studenten en oud-studenten horen. Het gaat hierbij met name over de beleving en de overweging rondom het praten met medestudenten over psychose. Voorbeeldvragen zijn of er vooroordelen over psychoses opgemerkt en/of ervaren zijn, maar daarnaast ook of er van te voren nagedacht was om juist wel of juist niet over de psychose(s) te vertellen binnen de opleiding. 

Het interview zal op maat afgenomen worden, waarin rekening gehouden zal worden met de wensen van de deelnemer. De vragen zullen vooraf doorgestuurd worden. De informatie uit het interview zal strikt vertrouwelijk en anoniem behandeld worden en niet aan derden verstrekt worden. Videobellen geniet de voorkeur, maar andere wijze van contact op afstand wordt ook gewaardeerd. Ze is op zoek naar 10 á 12 deelnemers en wil rond 19 juni gaan starten met de interviews. Eerst alleen kennismaken is ook mogelijk. De deelnemers zullen aangenomen worden op volgorde van aanmelddatum en zij zullen een attentie, in de vorm van een VVV-bon, ontvangen als dank voor hun bijdrage aan het onderzoek.

Wie wil meewerken aan het onderzoek of meer informatie wil kan contact opnemen via marlotte.mei@student.fontys.nl.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen