Einde van Psychose Awareness Day 2020 in zicht

24-05-2020 71 keer bekeken 0 reacties

Nog één Psychose Awareness Talk en dan is de Psychose Awareness Day 2020 afgelopen. Het was een mooie week met heel veel verschillende activiteit op social media. Gelukkig is er nog één mooie uitzending te kijken, dit keer met Jim van Os en Bram Berkvens. Een persoonlijk gesprek, met humor en hoop.

Bram en Jim gaan in gesprek over over de uitdagingen binnen de psychiatrie en de hoopvolle ontwikkelingen in de afgelopen jaren.

Je kunt het gesprek tussen Bram en Jim via deze link bekijken: https://www.youtube.com/c/psychosenet1/live

Het organisatiecomité wil iedereen bedanken voor de inzet en het enthousiasme. Geweldig. Zonder al die hulp, steun, energie en goede ideeen zou Psychose Awareness Day niet zoveel activiteit op social media losgemaakt hebben. Dus iedereen bedankt!

Psychose Awareness Day Nederland is een initiatief van het Netwerk Vroege Psychose in samenwerking met het Rob Giel Onderzoek centrum, PsychoseNet.nl, Mind Ypsilon, Anoiksis, Samen Sterk zonder Stigma, Stichting Socialrun, Kenniscentrum Phrenos en Hamlett.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen