Psychose Awareness Week: Elke avond LIVE uitzendingen over psychose

09-05-2020 922 keer bekeken 0 reacties

In de week van 18 tot 24 mei zullen er in het kader van Psychose Awareness Day elke avond om 20.00 uur live gesprekken met (ervaringsdeskundige) experts uitgezonden worden op www.psychosenet.nl, waarna de uitzending terug te kijken is op deze websites. WATCH THIS SPACE!

Wat kun je tijdens deze uitzendingen verwachten?

Hoewel het programma nog niet helemaal vast staat, zullen een aantal sprekers en thema’s zeker niet ontbreken. Zo zullen Jim van Os en Bram Bervkens terugkijken op de 6 jaar geleden gelanceerde campagne ‘Schizofrenie Bestaat Niet’ en zal Jerry Allon in gesprek gaan met Esther van Duin. Esther is neurowetenschapper, gepromoveerd op onderzoek naar het 22Q11-deletie syndroom en psychose. Daarnaast zullen Wim Veling en Marieke Pijnenborg ieder een interessante gast ontvangen en zal onder meer stilgestaan worden bij de rol van naasten in de behandeling en ondersteuning van mensen met psychose. Zodra meer bekend is over de invulling van het programma, zult u dat op deze plaats kunnen lezen.

Zet het vast in uw agenda! Vanaf maandag 18 mei tot en met zondag 24 mei om 20.00 uur: LIVE De Psychose Awareness Day Dialogen op psychosenet.nl

De gesprekken zullen na de uitzending ook via de websites van het NVP en de samenwerkingspartners bekeken kunnen worden.

Psychose Awareness Day Nederland is een initiatief van het Netwerk Vroege Psychose in samenwerking met het Rob Giel Onderzoek centrum, PsychoseNet.nl, Mind Ypsilon, Anoiksis, Samen Sterk zonder Stigma, Stichting Socialrun, Kenniscentrum Phrenos, en Hamlett.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen