Prachtige locatievoorstelling over psychose, dit weekend nog te zien

24-05-2019 382 keer bekeken 0 reacties

Ook vandaag, op #psychoseawarenessday en het hele volgende weekend, zullen er locatievoorstellingen van het prachtige theaterstuk 'Waan' te zien zijn in Warnsveld. En denk je, dat is wel wat ver, geloof het: de voorstelling is de moeite en reis dubbel en dwars waard! Er zijn nog een aantal kaartjes!

Stichting Theaterbeweging verzorgt de locatievoorstellingen over psychose op het terrein van GGNet in Warnsveld. 'Waan' vertelt het verhaal van zeven jongvolwassenen die een psychose hebben doorgemaakt. Dat wordt verbeeld met verschillende kunstvormen op verschillende locaties op het prachtige terrein. Na elke acte loop je door naar een volgende locatie, waar weer een ander verhaal met een ander medium wordt verteld. Dans, muziek, zang, toneel, video, het komt allemaal langs. Op een van de locaties danst Gil the Grit, ook bekend door Holland's Got Talent, waar hij op ontroerende wijze zijn levensverhaal danste.

Al met al een indrukwekkende en aangrijpende voorstelling, die je eigenlijk niet mag missen.

Meer informatie over de voorstelling is te vinden op de site.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen