Vandaag is het Psychose Awareness Day!

24-05-2019 1364 keer bekeken 0 reacties

Vandaag is het Psychose Awareness Day. Al heel vroeg waren mensen uit het hele land druk met het delen van berichten op Twitter, LinkedIn en Facebook. #psychoseawarenessday stond om 10 uur zelfs op de 18e plaats van trending topics! Dank aan iedereen! En nu op naar de 1e plek!

Er wordt veel gedaan vandaag om #psychoseawarenessday onder de aandacht van zoveel mogelijk mensen in Nederland te brengen.

  • Op Facebook worden Quoto's en berichten gedeeld, door individuele mensen, maar ook door hele teams;
  • Er wordt druk getwitterd #psychoseawarenessday;
  • Er is een interview op RTV Noord met ervarngsdeskundige Suzan Vos. Luister het na vanaf minuut 18 en bekijk gelijk de website van Suzan);
  • PsychoseNet geeft de hele dag op elk uur een fabel of feit door: @PsychoseNet;
  • Op Facebook kun je allerlei wetenswaardigheden over psychose lezen;
  • In Warnsveld wordt op locatie een prachtige voorstelling opgevoerd over psychose, gebaseerd op de ervaringsverhalen van jongeren die een psychose meegemaakt hebben (let op, er zijn nog een paar kaartjes!);
  • En nog veel meer.

Niet zo gek dus dat steeds meer mensen #psychoseawarenessday kennen. We willen de prestatie van Duncan Laurence evenaren en ook een 1e plaats bereiken, maar dan als trending topic!

Doe jij ook mee? Download een quotekaart en maak een foto van jou en/of je team of anderen die ook mee willen doen om psychose uit de onbekendheid te trekken!

Samen staan we op voor mensen met psychose!

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen