Documentaire 'Ik zou ook Miranda kunnen zijn'

20-05-2019 251 keer bekeken 0 reacties

Theatermaker Nynka Delcour ontmoette Miranda, iemand met een psychische kwetsbaarheid die ogenschijnlijk weer een normaal bestaan heeft opgebouwd, en maakte daarvan een documentaire met documentairemaker/cameraman Paul Delcour.

Miranda is het schoolvoorbeeld van iemand met een psychische kwetsbaarheid die ogenschijnlijk weer een normaal bestaan heeft opgebouwd. Toch heeft ze nog steeds af en toe last van psychoses en bijwerkingen van haar medicatie. Hoe doet dat Miranda dat? Wat is, als professionele ervaringsdeskundige, haar visie op herstel? En in hoeverre sluit dit aan bij de nieuwe visie op herstel binnen de ggz? Nynka gaat niet alleen in gesprek met Miranda maar ook met de mensen in haar omgeving en psychiater Jim van Os.

‘Ik zou ook Miranda kunnen zijn’ is onlangs in première gegaan is en kan vanaf 1 juni gratis online bekeken worden via https://www.krachtvanbeleving.nl/miranda/

Meer informatie vindt u op de site van Samen Sterk Zonder Stigma.

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen