- gratis - cursus 'Caring for People with Psychosis'

Nienke Boonstra 17-11-2015 941 keer bekeken 0 reacties

Zie futurelearn.com voor de - gratis - cursus 'Caring for People with Psychosis' vanuit King's College London. Ik heb het eerste deel uitgeprobeerd en kan het aanbevelen. Voor familieleden is deze cursus ook aan te raden. Het gaat onder andere ook over communicatie en cannabis gebruik.
Er staan meerdere filmpjes in over verschillende onderwerpen rondom the state of the art met betrekking tot psychose, door vooraanstaande wetenschappers, welke je ook kan downloaden en pdf gedeelten welke je uit kan printen, zoals een A-4 over Antipsychotica. Als je het hele programma doorloopt is het twee weken lang, twee keer drie uur. Maar je kunt er ten allen tijde kosteloos uit- en weer inloggen. Er loopt nu bij FutureLearn ook een cursus Mindfulness, en je kunt ook andere courses uit het archief doen.

Overigens kan je via Futurelearn.com kosteloos cursussen doen op allerlei interesse- en vakgebieden (vanuit vooraanstaande universiteiten over de gehele wereld) en dat kan ook voor onze clienten (met een goede beheersing van het engels), die er al een tijdje uit zijn en weer iets op willen pakken, leuk en inspirerend zijn

0  reacties

Cookie-instellingen